Mega Fortune

Mega Fortune is zonder enige twijfel een van de meest bekende jackpotgokkasten op het internet. Uiteraard komt deze titel uit Zweden, waar de koning van de gokkasten NetEnt nog altijd stevig op de troon zit. De softwareontwikkelaar heeft goed opgelet bij het ontwikkelen van de gokkast. Mensen willen graag spellen spelen met een jackpot, maar wanneer dat het enige is dat aantrekkelijk blijkt, dan is de gemiddelde gokker al snel weg. Mega Fortune is daarom een complete gokkast met alles erop en eraan, al kunnen we niet ontkennen dat de hoogte van de jackpotten bovenin beeld constant de aandacht trekt tijdens het spelen van deze gokkast!

Hoe speel je Mega Fortune precies?

Je hebt geen handleiding nodig om te starten met spelen. Zeker niet wanneer je bekend bent met de gokkasten van deze ontwikkelaar. Je kunt onder in de gokkast gemakkelijk de inzet aanpassen naar een bedrag waarmee je graag wilt spelen. De spinknop zit op een logische plek, al kun je ook gewoon de autospin aanzetten, zodat je niet constant hoeft te klikken. De autospin stopt altijd bij de features, waaronder het wiel om de jackpot mee te winnen. Dat gedeelte mag je dus altijd helemaal zelf doen!

De champagnefles is de scatter. Tweemaal de scatter geeft je tweemaal je inleg terug. Heb je de scatter driemaal of meer, dan ga je naar de free spins. De boot is het wild symbool; het woord wild staat dan ook in de animatie om het duidelijk te maken. Deze boot kan alle symbolen vervangen om winsten af te maken, op de scatter en het bonus symbool na.

De free spins in Mega Fortune

Heb je de champagnefles driemaal op de wielen staan? Dan mag je je klaarmaken voor de free spins. Tijdens de free spins kun je meer scatter symbolen op de wielen krijgen en dat is reden voor feest. Je mag een van de symbolen aanklikken om te zien of je extra spins krijgt, of een hogere multiplier. Een leuk extraatje, want zo lopen de winsten óf het aantal free spins lekker op tijdens het spelen en dat is natuurlijk nooit verkeerd.

Is Mega Fortune een aanrader?

Mega Fortune is een van de meest gespeelde jackpotgokkasten op het internet en wanneer je gaat spelen, merk je direct waarom. Het is dus zeker een aanrader van formaat!

En hoe win je de jackpot in Mega Fortune?

Om de jackpot te winnen, hoef je niet in de free spins te zijn. Je moet het bonussymbool driemaal op de wielen krijgen, maar niet random: ze moeten op een actieve win lijn staan. Vervolgens ga je naar het grote rad. De truc is midden in het rad te eindigen. Dat doe je door bij elke spin een pijltje te pakken in plaats van een geldbedrag. Hoe verder je komt, hoe hoger de winsten zijn; maar om een van de jackpotten te pakken, moet je heel veel geluk hebben of weten op welk moment je moet klikken. Ons is het in ieder geval nog niet gelukt, dus laat ons vooral weten hoe je het gedaan hebt wanneer jij wel de jackpot wint in Mega Fortune!